SAMSUN / TEKKEKÖY - Hamzalı -Gölceğiz Cumhuriyet İlkokulu

Okulumuz "Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi" İçin Seçildi.

Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığıtarafından bu yıl hayata geçirilen "Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi" için seçilen okullardan biri oldu. Bakanlığımızın okullar arası başarı ve imkân farklılıklarını azaltmak ve eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek için başlattığı projede okulumuzun altyapısının güçlendirilmesinden eğitim ortamlarının zenginleştirilmesine kadar çok sayıda destek uygulamaya geçirilecek.

Proje kapsamında ayrıca öğrencilerimizin temel becerilerini geliştirmeye yönelik eğitimler ve psikososyal destek etkinlikleri planlandı. Öğrencilerimizin kültür, sanat ve spor etkinliklerine katılımlarını desteklemek üzere çalışmalar başlatıldı.

Diğer taraftan, yönetici ve öğretmenlerimize yönelik mesleki ve kişisel gelişim eğitimleri de hazırlandı. Yönetici ve öğretmenlere proje farkındalığını artırmak ve bilgilendirmek amacıyla eğitimler başlatıldı.

Yayın: 20.04.2022 - Güncelleme: 20.04.2022 09:36 - Görüntülenme: 204
Kaynak: MEB